24 juli 2017

Over ons

Stichting I love my back

In 2017 hebben wij, Jana en Charlotte, de stichting I love my back opgericht, omdat we merkten dat we samen op een positieve manier met onze scoliose om konden gaan. Het idee van een stichting ontstond, om andere mensen met scoliose of rugproblemen ook deze positiviteit en herkenning te bieden. I love my back was geboren!

Jana Spierings - Voorzitter

Mijn rug gooide mijn leven overhoop door veel onbegrepen pijnklachten. Wonderbaarlijk genoeg heb ik die opgelost. Dit door middel van yoga speciaal voor scoliose. Inmiddels ben ik zelfs yogadocent voor scoliose en andere rugklachten. Mijn rugklachten zijn hierdoor flink verminderd. Nog steeds heb ik een scoliose van 47 graden, maar chronische pijn heb ik niet meer.

Ik miste een plek waar ik herkenning en begrip vond voor mijn scoliose. Vandaar dat ik samen met Charlotte in 2017 de Stichting I love my back ben begonnen. Inmiddels hebben we al meerdere evenementen georganiseerd met veel plezier!

Voorzitter I love my back Jana Spierings

Charlotte Bovee - Secretaris

Charlotte Bovee Secretaris I love my back

Penningmeester

Momenteel zijn we nog op zoek naar een penningmeester die onze stichting wil ondersteunen. Zie hier de vacature.

Vrijwilligers

Stichting I love my back werkt met een team van vrijwilligers die ons helpen bij van alles en nog wat. Hieronder kun je kennis met ze maken.

Het doel van de stichting

Stichting I love my back ondersteunt projecten, producten, diensten en dergelijke in relatie tot de rug in binnen- en buitenland. De stichting biedt een plek voor herkenning voor iedereen met lichte tot heftige rugklachten.

Beleid

Inzage actueel beleidsplan:
Jaarverslag 2017

Contactgegevens Stichting I love my back

Amsterdam
06-28250427
info@ilovemyback.nl
KvK-nummer 68869010
RSIN- nummer 857625676