Ga naar de inhoud

Schoolpresentaties

Wil jij je klasgenoten meer over scoliose vertellen of hier een spreekbeurt over geven? Dat komt goed uit, want onze vrijwilliger Lara Karlijn heeft speciaal voor jou een presentatie gemaakt!

Scoliose presentatie basisschool

Wij hebben speciaal voor kinderen tot 12 jaar oud een presentatie gemaakt die gebruikt kan worden ter informatie voor klasgenoten of bij een spreekbeurt. Het kan namelijk zijn dat er veel onbegrip is bij scoliose. Het is voor je klasgenoten niet altijd makkelijk om te begrijpen wat je precies hebt, want dat kan soms verdraaid lastig zijn! Aan de hand van deze presentatie kun je dit goed uitleggen.

Je kunt de presentatie zelf aanvullen.

Scoliose presentatie middelbare school en hoger onderwijs

Voor mensen ouder dan 12 jaar hebben we een andere presentatie gemaakt met meer uitleg over hoe scoliose zich ontwikkeld. Als je te maken hebt met therapie, het dragen van een brace of zelfs een operatie, is het fijn dat ook je klasgenoten weten hoe het zit. Ze kunnen jou dan eventueel helpen waar nodig!

Je kunt de presentatie zelf aanvullen. Heb je de presentatie gebruikt? Superleuk! Laat ons dit weten via een tag op Instagram of Facebook (@ilovemyback).

Podcast over Scoliose & School

Niet genoeg aan de presentaties? We maken ook maandelijks een podcast waarin we verschillende onderwerpen omtrent scoliose behandelen! Deze podcast gaat over Scoliose & School. Zo kun je nog wat inspiratie opdoen om zelf de presentatie aan te passen zodat hij bij jou past.

Beluister de podcast via YouTube of Spotify. En vergeet je niet te abonneren!

Een aflevering over Scoliose & School!