Terugblik Scolisquad 2022

Wat was het super gezellig met onze Scolisquad 2022! Wij zijn heel dankbaar voor degene die er waren en zo open hun ervaringen hebben gedeeld over leven met scoliose.

We begonnen met een workshop om armbandjes te maken of met een scoliose workshop onder begeleiding van een coach. Dit evenement waren Kickan en Roos hiervoor aanwezig, die ook beiden scoliose hebben. Tijdens de lunch werden er broodjes en heerlijke cupcakes geserveerd. Ook konden er gekke fotostrips gemaakt worden met de PhotoBooth.

Wat vonden onze deelnemers:


Het was voor mij een hele grote stap om me op te geven voor dit evenement, ik heb dit dan ook tot het laatste moment uitgesteld. Ik ben geen prater en dacht altijd dat mensen me toch niet zouden begrijpen. Tot ik bij dit evenement kwam, waar ik zelfs al in de lift meer verbinding voelde dan ooit. Het is ontzettend goed georganiseerd met leuke workshops, maar voor mij telde ook juist de simpele dingen. De korte gesprekjes, de ervaringen en de tips. Het idee dat iedereen in vrijwel hetzelfde schuitje zit, is zo’n geruststellend gevoel. Ondanks het voor mij zo’n grote stap was, ben ik ontzettend blij dat ik het heb gedaan. Ik heb dingen geleerd, leuke mensen ontmoet en mooie armbandjes gemaakt 😉

Tot volgend jaar! <3

Lara

Dit was voor mij de eerste keer dat ik naar een evenement ging van stichting I Love My Back, en het was zo’n fijne en positieve ervaring! Ik was vooraf wat nerveus, omdat ik totaal niet gewend ben om over mijn scoliose te praten met anderen, maar dit was nergens voor nodig. Alle mensen waren zo aardig en het praten en uitwisselen van ervaringen ging vanzelf. Ik ben met ontzettend veel inspiratie en motivatie naar huis gegaan en het evenement was ook nog eens top georganiseerd! Ontzettend bedankt voor het opzetten van deze mogelijkheid alle mensen van I Love My Back (en alle lieve mensen die aanwezig waren!) 😊💛

Amber


Impressie

Volgend jaar weer?

Als het aan ons ligt, zeker wel! Omdat we het graag gratis aanbieden aan onze deelnemers, zijn donaties ontzettend welkom. Draag je bij aan het Scolisquad evenement voor 2023? Alvast super bedankt!

Ik wil er volgend jaar bij zijn!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.