Terugblik op het Scolisquad evenement 2020

Op 27 en 28 juni heeft het eerste online Scolisquad event plaatsgevonden. Alle vier de groepen hebben deelgenomen aan een introductie, de Workshop Fre-Fu van Whitney en Patricia en een korte introductie van Health Coaching. We nemen je mee in hoe het evenement en de workshops gingen.

Herkenning

Het was ontzettend fijn om te merken dat er zo veel herkenning was bij elkaar. Het ontmoeten van lotgenoten van scoliose is niet altijd even makkelijk. Veel mensen zijn nu met elkaar in contact gebracht en merken hoe fijn het is om hun scoliose-verhaal met anderen te delen.

My SelfLove Workshop

Fre-Fu staat voor Freedom of Uniqueness. Het gaat om van jezelf leren houden en je uniekheid omarmen. Veel deelnemers hadden de ervaring zich door hun scoliose een uitzondering te voelen. Met deze workshop was het doel van Patricia en Whitney om dit gevoel van anders zijn om te zetten naar een gevoel van uniek zijn en zelfliefde.

"Ik ben ervan overtuigd dat het mooiste cadeau wat je jezelf kan geven zelfliefde is."

Voor iedereen anders

Zelfliefde is voor iedereen anders. Voor de een is het een warme douche nemen, voor de ander is het een boek lezen. Tijdens de workshop kwamen er mooie vormen van zelfliefde naar boven. Fijn dat het vertrouwen in de groep groot genoeg was om jouw manier van zelfliefde te delen.

"Voel je goed van binnen en straal het uit naar buiten. Selflove is key!"

Je uniekheid letterlijk omarmen

We sloten de workshop af met het letterlijk omarmen van je uniekheid. Iedereen gaf zichzelf een knuffel van 20 seconden. Door het knuffelhormoon dat vrij komt, heeft iedereen ervaren dat het een positief effect gaf.ย 

Meer informatie of behoefte aan coaching op het gebied van zelfliefde? Kijk dan op www.fre-fu.com.ย 

Health Coaching

Jana heeft alle vier de groepen een health coaching gegeven. Hierin werden verschillende onderwerpen behandeld, zoals pijn, gezond eten en bewegen met scoliose. Gezondheid is meer dan alleen gezond eten. Wil je meer weten over health coaching en wat Jana voor je kan doen? Kijk dan op de website van Jana.

Goodiebag

We willen iedereen bedanken die aanwezig was bij het eerste online evenement van I ๐Ÿ’› My Back. Daarom heeft iedere deelnemer een toffe goodiebag opgestuurd gekregen. De tekening op de duurzame canvas tassen zijn ontworpen door Anna van Lingen. Stephanie heeft gezorgd voor de kalligrafie van de quote.

Verder zaten er leuke kaarten van I ๐Ÿ’› My Back, deodorant in een potje en nog meer!

Wil je volgend jaar ook bij ons evenement zijn? En op de hoogte gehouden van onze activiteiten of misschien zelf een steentje bijdragen?

Volg ons op Instagram of schrijf je in voor onze Nieuwsbrief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.