Ga naar de inhoud

Reflectie 2019 op naar 2020

Reflectie 2019 2020

Lieve lezer,

Dank je wel voor je aandacht, inzet en aanwezigheid afgelopen jaar. In het kort zullen we nog stil staan bij wat er is geweest, maar natuurlijk is het nog leuker om te kijken naar wat er nog gaat komen.

2019

Scolisquad Evenement

Begin 2019 begonnen we met een focus op het organiseren van een Scolisquad evenement op International Scoliosis Awareness Day (ISAD). Hiervoor vroegen we jullie ondersteuning door middel van een Crowdfunding waarbij onze vrijwilliger Julia de hoofdrol speelde. 

Ons Crowdfunding filmpje met vrijwilligster Julia in de Hoofdrol

Hieronder alle gerelateerde blogs, zodat terug kan lezen wat er allemaal ondernomen is.

Onze scolisquad op 29 juni

Start onderzoek slaaphouding en scoliose

Op 9 november tijdens een scoliosecafé van de Vereniging van Scoliosepatiënten is er een eerste presentatie gehouden door Jana Spierings (Voorzitter Stichting I love my back), José Gernaat (Ergotherapeut) en Hidde Hulshof (SlaapFysio).

Hieronder alle blogs met informatie over het onderzoek en ook hoe je nog deel kan nemen.

2020

Voor 2020 hebben we nog meer plannen in petto voor jullie. Achter de schermen zijn we druk bezig met voorbereidingen, waarvan we helaas nog weinig kunnen delen. Maar zodra we dit wel kunnen, dan doen we het meteen!

Wil je ergens bij helpen of heb je goede ideeën? Ook zijn we nog steeds opzoek naar een penningmeester. Word jij onderdeel van ons team? Stuur ons een e-mail via info@ilovemyback.nl

Op naar een mooi 2020!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.