Rosa en Instagram account over scoliose

Ik zou het Instagram account @scoliose.nl graag groter willen maken en verbeteren. Om zo meer mensen met scoliose te helpen.

 

Wie? Rosa (15)

Waarom? Scoliose is een vrij onbekende aandoening. Omdat veel mensen niet weten wat scoliose is en wat het inhoudt, krijg je te maken met twee problemen.

  1. Scoliose wordt minder snel herkent, bij zichzelf of bij kinderen. Waardoor het vaak (te) laat ontdekt wordt en behandeling lastiger wordt.
  2. Mensen met scoliose ervaren vaak weinig medeleven vanuit de omgeving omdat ze vaak niet op de hoogte zijn van wat scoliose inhoudt.

Wat? Door scoliose meer onder de aandacht te brengen, denk ik, dat een deel van deze problemen kan worden opgelost. Ook vind ik het belangrijk dat er meer informatie komt voor scoliosepatiënten over bijvoorbeeld behandelmogelijkheden.

Hoe? Ik zou het Instagram account @scoliose.nl graag groter willen maken en verbeteren. Om zo meer mensen met scoliose te helpen. Ik zou ook graag willen uitbreiden naar Twitter/Facebook en/of website om zo meer mensen te bereiken.

Wil je mij helpen? Volg ons op Instagram en bekijk eens onze blog.

 

1 gedachte over “Rosa en Instagram account over scoliose

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.