Koop nu een I love my back tasje!

De I šŸ’› My Back tasjes zijn sinds de Scolisquad-evenementen van I šŸ’› My Back populair! Veel van jullie hebben gevraagd of het mogelijk is de tasjes te kopen. En dat is nu het geval.

Be proud

De tasjes zijn ontworpen door Anna van Lingen. Je neemt ze mee naar school, naar de supermarkt of gewoon in plaats van je handtas. Het doel van de tasjes is om je trots op je rug te laten blijken! De tassen zijn er in twee soorten: een tas voor als je scoliose hebt en niet geopereerd bent (wit of zwart) en een tas voor als je wel geopereerd bent (canvas).

Steun I šŸ’› My Back

Lijkt het je leuk om een tas te kopen? Super, want je steunt dan ook nog eens onze stichting, zodat we de toffe Scolisquad-evenementen kunnen blijven organiseren voor jullie. Op dit moment hebben we een beperkte oplage. Dus wil je zeker zijn dat je een tasje hebt? Haal hem nu!

Je kunt de tasjes bestellen van woensdag 19 mei tot en met zaterdag 29 mei. Je tas ontvang je binnen 2-5 werkdagen. Zo kan jij er in Juni voor Scoliosis Awareness Month trots met je tas bijlopen! 

Kosten per tas ā‚¬12,95

Verzendkosten ā‚¬4,00

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.