Ga naar de inhoud

6 feb 2021 Workshop EmotieTwist

Het nieuwe jaar trappen wij goed met jou af door het organiseren van een Scolisquad evenement. Op 6 februari vindt er weer een online evenement plaats met een toffe workshop speciaal voor jou! Tijdens dit evenement heb je de kans om lotgenoten te ontmoeten en verhalen uit te wisselen.

Het programma

Het programma is verdeeld over twee dagdelen. In de ochtend wordt de workshop gegeven voor 18-plussers. In de middag vindt de workshop plaats voor mensen van 12 tot 17 jaar oud. Zo ben je ingedeeld met mensen uit jouw leeftijdscategorie.

Zaterdag 6 februari

Ochtend: 18 - 27 jaar

10:00 – 10:30 uur Inloop en voorstellen

10:30 – 12:30 uur Workshop EmotieTwist  

Beperkte plekken, dus meld je snel aan!

Lunch

12:30 – 14:00 Tussen de workshops door is er een gemeenschappelijke Zoom lunch waarbij iedereen mag aansluiten!

Middag: 12 - 18 jaar

14:00 – 14:30 uur Inloop en voorstellen

14:30 – 16:30 uur Workshop EmotieTwist

Beperkte plekken, dus meld je snel aan!

Workshop EmotieTwist

De workshop EmotieTwist gaat over regie nemen over jouw emoties in je eigen leven. Welke emoties en gevoelens heb je over jouw rug? Wat gebeurt er als je een vermoeide dag hebt? Deze ervaringsgerichte workshop gaat over jou en geeft jouw nieuwe inzichten om in het hier en nu te zijn.

Valerie

Deze workshop wordt gegeven door Valerie. Valerie coacht mensen met een (fysieke) beperking op vraagstukken waar zij tegenaan lopen.

Valerie is een leider van haar eigen leven. Ze is een energieke, vrolijke vrouw met een fysieke handicap, waaronder scoliose. Haar beperkingen erkent ze, maar ze laat deze niet leidend zijn. Integendeel: ze heeft deze omgebogen naar talenten. Met haar bedrijf ‘Alles Eruit Coaching’ wil ze de kloof tussen groepen mensen kleiner maken waardoor mensen zich niet eenzaam voelen. Dit betekent niet dat mensen hetzelfde moeten zijn: ieder mens is juist uniek. Het is haar missie om een inclusieve samenleving te creëren, taboes te doorbreken en waar iedereen mag zijn met al haar of zijn beperkingen. Met haar coaching technieken ondersteunt ze hen bij de zoektocht naar zelfstandigheid, energiebalans en durven te dromen.

“Ik heb een beperking, maar het voelt niet aan als een beperking.”

Valerie Grasmeijer

Meer informatie over Valerie en Alles Eruit Coaching? Neem een kijkje op de website of check haar Instagram.

Meld je aan!

We zouden het superleuk vinden als je bij het Scolisquad event aanwezig bent. Je kunt je hieronder aanmelden! Deelname is volledig gratis. Tijdens de workshops zullen er opnames gemaakt worden (foto’s en video’s). Deze worden gebruikt voor intern gebruik.

Het evenement vindt plaats via Zoom. Zorg dus dat je Zoom van tevoren op je laptop hebt gedownload. Dit kun je hier doen.

Volg ons op Instagram

Niets missen van de voorbereidingen van het evenement en van onze stichting? Volg ons op Instagram