Ga naar de inhoud

Scolisquad evenement 2020!

Scolisquad Evenement 2020
Scolisquad Evenement 2020

Het laatste weekend van juni is het zo ver! Ons tweede Scolisquad evenement op Scoliosis Awareness Day. Op zaterdag 27 juni 2020 en zondag 28 juni zullen we online onze ervaringen over scoliose en rugproblemen delen en kun je aan verschillende workshops deelnemen.

Aftrap live op Instagram

Kun je, net als wij, ook niet wachten? Woon dan op vrijdagavond 26 juni om 19:30 onze Instagram Live sessie bij. Hierin introduceren we onze vrijwilligers en workshopgevers.

Het programma

Het programma is verdeeld over twee dagen. Op zaterdag is de Fre-Fu Workshop voor 18+. Op zondag is de Fre-Fu Workshop voor deelnemers van 12 tot 17 jaar oud. Je kunt dus beide dagen deelnemen, maar voor de Fre-Fu Workshop alleen op de dag die in jouw leeftijdscategorie valt.

Zaterdag 27 juni: Voor 18+

Ochtend

10:00 – 10:30 uur       –  Inloop, introductie en voorstellen

10:30 uur                      – Fre-Fu Workshop (voor 18+)

11:45 uur                      – Plaspauze (overal aan gedacht😉)

11:50 – 12:30 uur       – Health Coaching door Jana

12:30 uur                      – Lunchtijd!

Middag

13:00 – 13:30 uur       –  Inloop

13:30 uur                      – Fre-Fu Workshop (voor 18+)

14:45 uur                      – Plaspauze (overal aan gedacht😉)

14:55 – 15:30 uur       – Health Coaching door Jana

Zondag 28 juni: Voor 12-17 jaar

Ochtend

10:00 – 10:30 uur       – Inloop, introductie en voorstellen

10:30 uur                      – Fre-Fu Workshop (voor 12-17 jaar)

11:45 uur                      – Plaspauze

11:45 – 12:30 uur       – Health Coaching door Jana

Middag

13:00 – 13:30 uur       –  Inloop

13:30 uur                      – Fre-Fu Workshop (voor 12-17 jaar)

14:45 uur                      – Plaspauze (overal aan gedacht😉)

14:55 – 15:30 uur       – Health Coaching door Jana

Fre-Fu Workshop

Whitney en Patricia staan dit weekend voor je klaar om de Fre-Fu (Freedom For Uniqueness) Workshop te geven. Maar wat is Fre-Fu nu precies? 

Tijdens de My Self Love interactieve groepstraining leer je wat zelfliefde betekent, hoe je in contact kunnen komen met jezelf, hoe je grenzen kunt aangeven en waarom dat nodig is en hoe je zelfliefde inzetten in het dagelijks leven.

Whitney

‘Ik ben ervan overtuigd dat het mooiste cadeau wat je je zelf kan geven zelfliefde is. Ik geef trainingen en ben Fashion Styliste en daarom wil ik mensen helpen om zich van binnen en buiten goed te voelen. Just BeYOUtiful!’

Whitney Telgt
Patricia Winklaar

Patricia

‘Ik geef trainingen en coaching op het gebied van SelfLove, Mental Helath Awareness en Confidence! Voel je goed van binnen en straal het uit naar buiten. Selflove is key! Fre-Fu Be Free be You!’

Meer informatie over Fre-Fu? Neem een kijkje op de website.

Er zijn voor de Workshop Fre-Fu een beperkt aantal plekken. Mocht je dus onverhoopt toch niet kunnen, wil je je dan afmelden zodat iemand anders de kans krijgt om aan de workshop deel te nemen?

Momenteel zitten beide Fre-Fu Workshops vol. Je wordt hiervoor op een wachtlijst gezet en we plannen in de middag nog workshops bij. Je hoor hier meer over na je aanmelding!

Goodiebag

Stichting I  💛 My Back geeft om jouw gezondheid. We hebben ook dit jaar weer een leuke goodiebag samengesteld vol met leuke en gezonde items.

Wil je geen goodiebag ontvangen? Dan hoef je je adresgegevens niet in te vullen.

Meld je aan!

We zouden het superleuk vinden als je bij het Scolisquad event aanwezig bent. Je kunt je hieronder aanmelden! Deelname is volledig gratis.

Het evenement vindt plaats via Zoom. Zorg dus dat je Zoom van tevoren op je laptop hebt gedownload. Dit kun je hier doen.

Let op: De Fre-Fu Workshop zit op dit moment vol! Je wordt op de wachtlijst geplaatst. Als er een plekje vrij komt krijg je hierover een bericht!

Ook zijn we extra workshops aan het plannen op zaterdag- en zondagmiddag. Houd je mailbox in de gaten!